Otvorene prijave za UniHealth program

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas kako smo vam i ove godine u sklopu UniHealth projekta, a pod pokroviteljstvom Hrvatskog akademskog sportskog saveza, omogućili izvođenje besplatnih rekreativnih sportskih aktivnosti. Za vas smo i ove godine osigurali rekreativne sportske aktivnosti poput plivanja, planinarenja, dvoranskih sportova kao i različite programe vježbanja.

Pozivamo vas da ispunite online upitnik te nam tako omogućite bolju organizaciju i komunikaciju. Unutar upitnika možete pronaći detaljnije informacije o UniHealth projektu te terminima aktivnosti.

Osim rekreativnih sportskih aktivnosti na kraju ankete možete se prijaviti i za aktivno natjecanje (Reprezentacija Sveučilišta Sjever) u kojem sudjelujemo na državnom, europskom i svjetskom nivou.

NAPOMENE:
Ispunjavanje upitnika i prijava u rekreativne sportske programe bit će moguća do 6. ožujka 2023. godine.
• Kako bi se određena aktivnost mogla izvršiti potrebno je minimalno 20 zainteresiranih studenata.
• Nakon ispunjenog upitnika potrebno je prijaviti se i u Unisport akreditacijski sustav (detaljne upute možete pronaći na poveznici) kako bi vaša prijava bila potpuna.
• Dvoranske rekreacije (izuzev onih u OŠ Braće Radić, Koprivnica) počinju odmah, a ostale aktivnosti od 8. ožujka 2023. godine.

Iskoristite ovu idealnu priliku za predah od učenja, vježbanje, opuštanje , ali i stvaranje novih, usudili bi se reći doživotnih, prijateljstava.

 

Sportski pozdrav!