Internacionalni studentski dan sporta

Savez sportskih udruga Sveučilišta Sjever, Sveučilište Sjever,  Studentski zbor, Sportska  udruga Sveučilišta Sjever, Županijski akademski sportski savez  u suradnji sa Hrvatskim akademskim sportskim  savezom  organizira  3×3 street košarkaški turnir,  povodom Internacionalnog studentskog dana sporta Sveučilišta Sjever.

Turnir će se održati u Varaždinu u petak,  20. rujna s početkom u 9,30 sati u na terenima ispred Sveučilišta Sjever  na adresi 104.brigade 3 Varaždin.  Pozivamo da se pridružite našem  sportskom događaju da svojim prisustvom podržite ovaj sportski akademski dan   te da  pokažemo našim sugrađanima sav potencijal Hrvatskog akademskog sporta i akademskog sporta na Sveučilištu Sjever . Nastup na turniru imaju pravo svi studenti koji studiraju na Vašem sveučilištu , Visokoj školi ili  Veleučilištu (dokaz studiranja je iksica ili indeks- studenti mogu složiti ekipu   sa različitih fakulteta).Uprijavi treba biti napisana ime ekipe i popis igrača  i fakulteta sa kojih dolaze.

Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu i uveličati našu sportsku priredbu. Za sve informacije o sportskom događaju možete se obratiti  na tel. 0918882148 ili email npavlec@unin.hr ili su.sjever@gmail.com

Molim da se prijava za sportsko takmičenje prijave do 18.09.2019 radi lakšeg organiziranja .

Za sudionike događanja je osigurna okrijepa, tereni, suci, majce.

 

Satnica  intrnacionalnog dana sporta

 

Sportski teren ispred SVEUČILIŠTA SJEVER

Adresa: 104. brigade 3 ,42000 ,Varaždin

Dolazak 9:30 sati

Svečanost otvaranja 10:00

Početak turnira 10:25sati

Završetak turnira i proglašenje pobjednika  Varaždinu, 20. rujan.  2019.