Odigran prvi dio međunarodnog North Street turnira u uličnoj košarci

U petak 22. lipnja 2018. godine odigran je prvi krug turnira ulične košarke “North Street”. Na turniru su sudjelovali studenti košarkaši iz raznih djelova Europe, a domaćin turnira bili su Savez Sportskih udruga Sveučilišta Sjever i Varaždinski Akademski Sportski Savez. Nastupilo je ukupno 10 ekipa, a to su redom: University of Pech, FOI Varaždin, Sveučilište Mostar, Alexandar Xhuvani University of Elbasan, Međimursko veleučilište u Čakovcu, Filozofski fakultet Zagreb, Sveučilište Juraj Dobrila u Puli, Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru, dok je Sveučilište Sjever dalo dvije ekipe kao domaćin.

Odigrano je ukupno 20-tak utakmica kroz cijeli dan, a najviše su se istaknule ekipa University of Pech i ekipa Sveučilište Juraj Dobrila iz Pule.

Završne tablice izgledaju ovako:

SKUPINA A

1. University of Pech (4 BODA)
2. Sveučilište Mostar (3 BODA)
3. FOI Varaždin (2 BODA)
4. Alexandar Xhuvani University of Elbasan (1 BOD)
5. Sjever 2 (0 BODOVA)

SKUPINA B

1. Sveučilište Juraj Dobrila u Puli (3 BODA)
2. Sveučilište Sjever (2 BODA)
3. Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru (1 BOD)
4. Filozofski fakultet Zagreb (0 BODOVA)
5. Međimursko veleučilište u Čakovcu (0 BODOVA)

 

Natjecanje se nastavlja u subotu, 23.lipnja 2018. godine s početkom od 10 sati, na Kapucinskom trgu, a u slučaju lošeg vremena, natjecanje se seli u sportsku dvoranu Graberje.

 

Natjecanje možete pratiti uživo i na FACEBOOK STRANICI Saveza Sportskih Udruga Sveučilišta Sjever. Također, tamo možete pronaći i video isječke te fotografije turnira.